Menu

Maandrapportage september 2022

14 oktober, 2022

Van elektrische kraan tot Toyota

Terwijl de eerste eikels al ruimschoots op de grond liggen en de eerste bladeren ook al zijn verkleurd, vallen de opdrachten voor artikelen van diverse magazines mijn mailbox binnen. Ondernemersmagazine – er zijn inmiddels vier gemeenten waar dit blad verschijnt – is één van die opdrachtgevers die me weer op pad stuurt. Maar eerst ga ik een weekje naar Mallorca, even de herfst achter me laten en de zon opzoeken.

#zinin

Vlak voor die vakantie halverwege oktober toch nog even terugkijken op de maand september. Het was met het maandje wel. Privé, maar ook zakelijk.
En daar beperk ik me toch maar even toe met dit blog.

Schone Lucht Akkoord

Een eervolle klus tijdens de zomermaanden, waar ik in september ook aan werkte, was de redactie van de nieuwsbrief van het Schone Lucht Akkoord, namens het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat.

Verschillende artikelen

Verder schreef ik artikelen voor Het Apotheekloket, Kijk op Oost-Nederland en Stationslocaties Nederland, een uitgave van Jager Media. Voor Riwo Engineering uit Oldenzaal mocht ik een verhaal maken over een project waar ze een jaar lang aan hadden gewerkt: het elektrificeren van een dieselkraan.

Ook mooi: eindredact(z)eur spelen voor Tekstblad. Ik mocht dat ook nu weer doen, voor nummer 4 van 2022.

Magazines en website

Ook voor Great Magazines mocht ik weer op pad. Deze keer naar Zeeland voor een mooi magazine van een autobedrijf. Over auto’s gesproken: ik mocht ook voor een lokaal autobedrijf aan de slag. Voor mijn eigen autodealer Peterman Autogroep werk ik mee aan de nieuwe website. Een hele fijne klus, waar mijn ouders met hun oude auto nog een bijrol in spelen. Vertel ik ongetwijfeld later meer over.

Toyota Corolla

Mijn ouders in hun Toyota Corolla, halverwege de jaren ’80 in Midwolda.

En nu is het tijd om mijn eigen Toyota te starten. Op naar het vliegveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *