Menu

Kijk op Oost-Nederland & Kijk op het Noorden

Freelance redacteur en interviewer

Kijk op Oost-Nederland en Kijk op het NoordenVoor de tijdschriften Kijk op Oost-Nederland en zusterblad Kijk op het Noorden schrijf ik bedrijfsreportages en achtergrondverhalen. Vanaf 2006 publiceer ik regelmatig in deze businessbladen.

Door mijn werk voor deze business-to-business-bladen mag ik al vele jaren achter de schermen kijken bij talloze bedrijven in verschillende sectoren. En dat is reuze-interessant.


Artikel geschreven voor Kijk op het Noorden over Grendel Games in Leeuwarden, dat zich bezighoudt met Serious Games – bijvoorbeeld voor de zorgsector.
>> Download PDF.

Op bezoek bij Auping

In het eerste nummer van 2015 van Kijk op Oost-Nederland een artikel van mijn hand over de toepassing van smart industry in de productie van beddenfabrikant Auping. Voor het verhaal bezocht ik de in Deventer en sprak met twee verantwoordelijken voor de implementatie van het nieuwe fabricageproces.

Door gebruik te maken van slimme productiemethoden kan Auping niet alleen véél sneller produceren, maar ook klantspecifiek. En dat vrijwel zonder (dure) opslag.

Bovendien gebeurt de productie in de helft van de ruimte als voorheen. Een zeer interessant proces om te zien én om te beschrijven.

Meer voorbeelden van mijn werk voor de Kijk-bladen