U zoekt een tekstschrijver in Twente?

“Er zijn volgens Google maar heel weinig tekstschrijvers in Twente”, vertelde een nieuwe klant mij laatst tijdens een kennismakingsgesprek. “Of jij doet natuurlijk iets goeds. Want toen ik zocht op “freelance tekstschrijver uit Twente” kwam jouw site op de eerste zoekpagina te staan. En toen ik je site daarna opende en doorlas, vond ik de stijl ook nog eens prettig leesbaar. Met andere woorden: zullen we samenwerken?”

Johan Koning freelance tekstschrijver uit TwenteAldus geschiedde. Ik schreef voor dit bedrijf een persbericht, dat zijn werk goed deed.

Succes verzekerd in de regio

Een bericht dat door zowel landelijke, regionale als lokale media werd opgepikt en ook diverse vaktijdschriften en nieuwswebsites besteedden aandacht aan het nieuws. Het bedrijf zelf was het meest geïnteresseerd in de regionale aandacht en dat het bericht in de vakpers terechtkwam.

Flexibele freelance versterking

Voor bedrijven uit de regio Twente kan het zeer waardevol zijn als zij een tekstschrijver die gevestigd is in Hengelo kunnen inschakelen. Niet voor niets komen verschillende bedrijven uit Oost-Nederland vaak bij mij terecht als ze op zoek zijn naar iemand die ze op freelance basis met hun teksten helpt. De korte afstand zorgt voor een flexibele manier van werken: een afspraak is snel gemaakt, vaak zelfs dezelfde dag nog.

U gaat toch ook voor kwaliteit?

Deze grote en kleine bedrijven uit Twente – regionaal, nationaal en/of internationaal opererend – schakelden Johan Koning in als tekstschrijver:

* verhalen: Iedere tekst is een verhaal. Of hoort dat in ieder geval te zijn. Een samenhangend, leesbaar, effectief en beklijvend geheel. Of het nu gaat om een zakelijke brief naar uw klanten, informatie in een bedrijfsbrochure, een artikel in een (digitale) nieuwsbrief of een blogbericht op uw website: mensen onthouden het beter als het een goedgeschreven verhaal is.

Bewaren

Offerte aanvragen?

Vul hieronder uw gegevens en uw (aan)vraag in, dan neem ik contact met u op!

Vul uw naam in

Vul uw e-mailadres in

Waar wilt u Tekstbureau LetterLuck over ‘spreken’?
Uiteraard houd ik rekening met uw privacy. U kunt zich ook altijd weer heel gemakkelijk uitschrijven.