Menu

Constantijn Huls
(Riwo Engineering Oldenzaal)

"Ik ben zeer tevreden over hetgeen Johan geleverd heeft"

Logo Riwo OldenzaalOperationeel Manager Constantijn Huls van Riwo uit Oldenzaal
vroeg mij om een artikel te schrijven over een project dat ze hadden uitgevoerd.

De Twentse specialist in industriële automatisering, mobiele-, machine- en procesbesturing had een dieselkraan van het Japanse merk HSC Cranes omgebouwd tot een elektrische machine. Een mooie prestatie. En een mooi project om over te schrijven.

Constantijn wilde graag wat vertellen over onze samenwerking.

Waarom zocht/zoekt u een tekstschrijver?

De energietransitie is volop gaande en wij als Riwo zijn hierin ook actief. Elektrificatie is één van de onderwerpen en we hebben hier recent een aantal mooie projecten voor mogen uitvoeren. Graag willen we dit delen om te laten zien waar Riwo onder andere toe in staat is.

Hoe zocht u een tekstschrijver?

Via het internet heb ik gezocht op een tekstschrijver voor industriële onderwerpen.

Hoe kwam u bij Tekstbureau LetterLuck terecht?

Zie punt 2. Johan kwam vrij snel naar voren. Ik heb het gezocht in de omgeving zodat we in de toekomst ook makkelijk samen kunnen werken.

Waarom koos u voor Johan als uw tekstschrijver?

In eerste instantie door de referenties van de opdrachtgevers in de industrie.

Hoe verliep/verloopt het contact?

Het contact verliep heel vlot en doelgericht. Ik had Johan aangegeven dat we met een deadline zaten van de Bauma. Daar heeft hij heel snel op gereageerd en een aantal dagen later zaten we al samen.

Hoe kwam/komt het verlenen van de opdracht tot stand?

Het verlenen van de opdracht hebben we mondeling afgestemd en ging vlotter als gedacht. Ik heb mijn wens uitgesproken hoe wij de tekst willen gebruiken en Johan gaf daar zijn visie op. Dat hebben we samen gepakt en daarmee zijn we vertrokken. Dat gebeurde eigenlijk direct in het gesprek.

Hoe verliep/verloopt de samenwerking?

De samenwerking ging prima. Johan heeft alles opgenomen en mij geïnterviewd over het project maar ook over de werkgebieden waarin Riwo actief is. Dat heeft hij weten samen te brengen tot een vlot en leuk verhaal. De eerste uitgave heeft wat kleine wijzigingen gehad maar de grote lijn zat direct goed.

Gaat u Johan Koning vaker inschakelen als uw tekstschrijver?

Dat verwacht ik wel. Ik ben zeker tevreden over hetgeen wat hij geleverd heeft.

Had u vooraf twijfels over een samenwerking met een tekstschrijver in het algemeen, of Johan Koning in het bijzonder?

Uiteraard zit er een gezonde twijfel of iemand in staat is om de essentie van het verhaal goed te benoemen maar ik zocht een tekstschrijver, juist om een andere invalshoek te krijgen. We zijn trots op alles wat we doen en willen zoveel mogelijk details in een tekst leggen om te laten zien wat we allemaal gepresteerd hebben. Johan kijkt met een hele andere blik en door bijvoorbeeld juist zaken weg te laten wordt het een pakkend en leuk verhaal om te lezen.

Meer referenties leest u op de pagina met klantreacties.