Tekstschrijver met ervaring in de (maak)industrie

weefmachine maakindustrie tekstschrijver voor de industrie

Oók oog voor de historie van de industrie, zoals voor deze weefmachine, waarmee in het verleden tapijt werd gemaakt (Tapijtmuseum Genemuiden).

Als je bedrijf in Twente (en nog beter bepaald: in Hengelo) is gevestigd, ontkom je er niet aan. Van oudsher is deze regio er een waar de (maak)industrie een prominente positie inneemt. Grote bedrijven zoals Holec en Ten Cate hebben een Twentse oorsprong, maar er zijn ook talloze kleine bedrijven die prachtige producten maken. Ik ben dan ook met veel plezier tekstschrijver voor de industrie.

Als toeleverancier voor grote fabrikanten maken juist zij vaak het onderscheid. Door hun communicatie goed op orde te hebben én houden, zorgen ze voor een professionele uitstraling. Dankzij mij bezoeken aan dit soort bedrijven weet ik dat daar nog veel te winnen valt. Als tekstschrijver help ik bedrijven graag met goede, relevante én consistente verhalen.

Van fabrikant tot toeleverancier: tekstschrijver voor de industrie

Van de webteksten van Nijhof & CA Brill – technische groothandel uit Enschede – tot brochures in naam van verschillende bureaus of artikelen voor vakblad Elektro Installateur: ik heb als tekstschrijver alle facetten van de (maak)industrie gezien, meegemaakt en beschreven.

Groen en duurzaam

Ik schrijf met veel plezier over nieuwe ontwikkelingen – vooral als ze ook nog eens duurzaam zijn en het milieu ten goede komen.
Daarnaast vind ik het mooi om in de geschiedenis van bijvoorbeeld een bedrijf of bedrijfstak te duiken. En óf dat prachtige verhalen oplevert!

Gaan we ook iets moois maken van uw verhalen?

Iedere tekst is uw verhaal.

Of het nu om een verkoopbrief gaat of om een blogartikel of een webtekst: uiteindelijk zijn het allemaal onderdelen van uw verhaal. Ik schrijf dat verhaal graag, of zorg dat de tekst die u al schreef beter wordt door die te herschrijven.

Gaan we samen aan de slag?

Neem contact met me op

Met plezier binnenkijken bij vakmensen

Als redacteur van Kijk op Oost-Nederland, Kijk op het Noorden en Het Ondernemersbelang mag ik regelmatig binnenkijken bij verschillende bedrijven in de (maak)industrie.

Het is altijd een feest om vakmensen aan het werk te zien én om hen over hun werk te horen vertellen. Mooi is het ook om hun woorden op een voor iedereen begrijpelijke manier te vertalen in een perfecte tekst.

Ik (her)schrijf dan ook met veel plezier brochure- en webteksten voor bedrijven in de industrie.

Voorbeelden van projecten uit de (maak-)industrie waar ik aan meewerkte (#graaggeschreven)

AllemaalIndustrie

Meteen een offerte aanvragen?

Vul hieronder uw gegevens in en ik neem contact met u op.

Vul uw naam in

Vul uw e-mailadres in

Waar wilt u Tekstbureau LetterLuck over ‘spreken’?
Uiteraard houd ik rekening met uw privacy. U kunt zich ook altijd weer heel gemakkelijk uitschrijven.