Menu

Karima Bahri (Zorg Centraal Nederland)

"Steeds weer als ik het lees vervul ik met trots"

Logo Zorg Centraal NederlandIn 2020 werkte ik samen met directeur Karima Bahri van Zorg Centraal Nederland aan de teksten voor de website van haar organisatie. Die organisatie bestond al een aantal jaren, maar een website was er nog niet echt. Nu wel.

Karima wilde graag uitgebreid vertellen over onze samenwerking, in haar eigen woorden.

Waarom zocht/zoekt u een tekstschrijver?

“Ik zocht een tekstschrijver voor het vullen van mijn website.”

Hoe kwam u bij Johan Koning terecht?

Ik heb op internet gezocht en kwam in eerste instantie uit op Jeroen Fidder. Omdat hij met vakantie ging heeft hij mij doorgestuurd naar jou. En daar ben ik heel blij om achteraf! Ik heb gezocht op ‘tekstschrijver zorg’.

Wat mij ontzettend is bevallen is het eerste contact, het voelde meteen goed. Het snelle handelen en de leuke opvallende teksten (op je eigen website). Je manier van schrijven is heel erg leuk en pakkend.?

Hoe verliep het contact?

“Heel goed, was eigenlijk continue contact. Reageert erg snel, komt afspraken na. Is het anders dan laat je dit ook meteen weten. Contact middels mail, LinkedIn, telefoon en videobellen. Alles is mogelijk.”

Hoe kwam het verlenen van de opdracht tot stand?

Karima Bahri, Zorg Centraal Nederland“Je reageerde snel nadat ik mijn vraag had achtergelaten op je site.
Je stelde voor om video te bellen en daar ben ik achteraf blij mee geweest want je kan elkaar inderdaad even in de ogen kijken en het voelde goed! Na de kennismaking hebben wij afspraken gemaakt. Duidelijkheid, erg fijn. Aan de hand van jouw vragenlijst heb jij voor mij de teksten geschreven, en wat een mooi resultaat. Precies wat ik bedoel met mijn gevoel heb je het geschreven.
Steeds weer als ik het lees vervul ik met trots!”

Hoe verliep/verloopt de samenwerking?

“Heel goed. Je hebt me altijd goed op de hoogte gehouden van hetgeen je aan het doen was. Kwam altijd de afspraken na, zo niet dan bracht je me op de hoogte. Fijn en laagdrempelig communiceren.”

Gaat u Johan Koning vaker inschakelen als uw tekstschrijver?

“Grote kans!”

Had u vooraf twijfels over een samenwerking met een tekstschrijver in het algemeen, of Johan Koning in het bijzonder?

“In het verleden heb ik weleens gesprekken gehad met mensen voor het schrijven van teksten voor mijn website maar dit is nooit wat geworden. Was ook niet tevreden over hoe de website gevuld was hiervoor. Ik vind zelf dat je een ‘touch’ moet hebben met de zorg om hierover te kunnen schrijven, het gevoel moet er echt zijn. In jou heb ik dit wel gevonden en vind dat best bijzonder.”

Meer referenties leest u op de pagina met klantreacties.