Menu

Maandrapportage juni 2022

5 juli, 2022

Van nieuw werk tot nieuwe inzichten

Juli is al weer een eindje onderweg, tijd om terug te blikken op juni 2022. Dat doe ik niet zonder een notitie van persoonlijke aard over de eerste dag van deze maand. Op 1 juli was ik precies 20 jaar getrouwd. Een dag later hebben we dat in bescheiden kring gevierd. Het was trouwens ook de dag dat mijn bedrijf officieel 22,5 jaar bestond. Hier heb ik – op de voorgaande opmerking na – geen aandacht aan besteed.

En als we dan toch met jubilea bezig zijn: deze maand was ik ook op het jubileumfeest van mijn beroepsvereniging Tekstnet. Op een prachtige locatie (De Landgoederij in Bunnik) kwamen we samen. Niet alleen om te feesten, overigens. We volgden ook workshops – het nuttige met het aangename verenigen, zoals het cliché zegt.

Ik kon in ieder geval mijn blog met gevolgde opleidingen en cursussen weer van een update voorzien.


Eveneens voor Tekstnet: mijn blog over het vieren van successen werd gepubliceerd.

Op pad

Dan nog wat opdrachten waaraan ik werkte in de afgelopen maand. Voor BIT schreef ik een aantal interviews die de komende tijd gaan verschijnen, ook voor Kijk op Oost-Nederland mocht ik weer op pad en voor Makelaarsteksten zijn de voorbereidingen getroffen voor wederom een mooi project.

Nieuwe opdrachtgevers

Daarnaast maakte ik kennis met Creatie Studio uit Mander als nieuwe opdrachtgever en ook voor bureau Dizain uit Groningen mocht ik aan verschillende projecten meewerken. Last, but not least: Tekstblad 3 van 2022 kwam uit. Een digitale uitgave, deze keer, waar ik als eindredacteur meewerkte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.