Menu

Vakblad Mobilia

Redacteur van vakblad Mobilia, met als specialisme de vloerensector

Na het faillissement van vakblad Ons Huis, werd ik vrijwel meteen, gebeld door de hoofdredacteur van het concurrerende Mobilia. Of ik voor haar vaktijdschrift wilde gaan schrijven. Ze wilde graag profiteren van mijn kennis en netwerk in voornamelijk de vloerenbranche.

Uiteraard zei ik daarop ‘ja’, want de vloerensector is een nichemarkt waar ik me graag in begeef. Een branche waar veel gebeurt, met prettige mensen om mee samen te werken.

Vloerenbranche

Mobilia- interview

Interviews voor Mobilia, in dit geval met het bedrijf Aspecta, dat in 2015 nieuw was op de Nederlandse markt, en (kleiner) lijmenfabrikant Forbo Eurocol.

Over de vloerenbranche valt genoeg te schrijven. Voor Mobilia schrijf ik interviews met ondernemers, bezoek ik vakbeurzen en andere -evenementen om daar verslag van te doen en ik maak verschillende specials waarin ik een bepaald aspect van de vloerenbranche nader belicht.

Denk bijvoorbeeld aan specials over pvc-vloeren, tapijt of ondervloeren.

Algemene artikelen

Opleiding stofferen in Mobilia

Naast de vele verhalen over de vloerenbranche, schreef ik ook artikelen die voor de hele interieursector van belang zijn. Over ontwikkelingen op het gebied van digitalisering of opleiding, bijvoorbeeld.

Andere vakbladen waar ik voor schrijf en schreef.
Meer opdrachten over (woning)inrichting.