Menu

Maandrapportage maart 2023

7 april, 2023

Van apotheek tot bouwbedrijven, van tenderdocumenten tot websites

Soms lijkt het erop dat de verhuizing alle aandacht opslokt, maar tussen alle regelwerkzaamheden daarvoor, schrijf ik af en toe ook nog eens wat. Sterker nog: in de maand maart was ik behoorlijk productief. Een beknopt overzicht. In willekeurige volgorde.

Voor Het Apotheekloket schrijf ik interviews met klanten en partners. Deze keer met Guus van Houts en Jaap Schrover van Crowe Foederer over de ins en outs van bedrijfsopvolging bij apothekers. Een onderwerp dat ingewikkeld genoeg is om er een ruim artikel over te schrijven. Als je dan van de specialisten in deze materie te horen (lezen) krijgt dat je je werk goed deed, geeft dat een goed gevoel.

Nieuwe opdrachtgever: Overijssel Bouwt & Ontwikkelt

Overijssel Bouwt & OntwikkeltVoor mijn nieuwe opdrachtgever Overijssel Bouwt en Ontwikkelt schreef ik drie interviewverhalen. Janssen de Jong Projectontwikkeling, de gemeente Hardenberg en Rabobank Twente/Achterhoek kwamen aan het woord.

Voor bouwbedrijf Draisma schreef ik mee aan een tenderdocument, een ander bouwbedrijf (Van Norel Bouwgroep) vroeg me om een interviewverhaal te maken over een project in Twello.

Port of Twente

Voor Jager Media mocht ik langs bij Frank van Zomeren van Port of Twente, terwijl ik voor diezelfde organisatie ook druk in de weer was met interviews voor het jubilieumproject dat eraan zit te komen. Verder ben ik met een bedrijf in de civiele sector bezig om hun website te maken en zocht Ingenieursbureau Heino uit Haaksbergen (ik zeg het er altijd maar even bij, vanwege de ietwat verwarrende achternaam van de eigenaar) opnieuw de samenwerking. Ik ga een aantal LinkedIn- en nieuwsberichten voor ze schrijven.

Last but not least: de samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat werd voor een jaar verlengd. Ook in 2023 ga ik weer schrijven voor en over het Schone Lucht Akkoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *