Menu

Maandrapport mei 2022

1 juni, 2022

Werkzaamheden in deze maand: van Forbo Flooring tot nieuwe opdrachtgever Dizain

Mei was voor mij zakelijk, maar zeker ook privé een enerverende maand. Zonder te veel in detail te treden, waren we deze maand buiten het werk om vooral bezig met een vinden van een goede woonplek én een goede school voor mijn zoon. Dat is in zijn situatie zeker niet gemakkelijk, maar als alles gaat zoals we nu wensen, lijken we in onze missie geslaagd. Een pak van ons hart.

Zakelijk stond deze maand in het teken van enkele vaste klussen – zoals een haast maandelijks interview voor Bedrijvenpark Twentekanaal BIT – en ook Kijk op Oost-Nederland meldde zich voor een aantal verhalen. En de eindredactie van het volgende nummer van Tekstblad begon ook alweer.

Ook memorabel: mijn eerste fysieke opwachting bij een ALV van ons Broodfonds. Ik was er vanwege corona tot nu toe alleen nog maar digitaal bij geweest.

Forbo Flooring

Logo Forbo FlooringDrie klussen wil ik er extra uitlichten. Ten eerste Forbo Flooring. Voor dit bedrijf – vooral bekend van de productie van Marmoleum – had ik eerder al eens een referentieverhaal geschreven en dat mocht ik deze maand weer doen. Daarvoor ging ik in Amsterdam op bezoek bij interieurarchitect Maarten Jamin. Van het boeiende verhaal dat hij me vertelde, maakte ik een interviewartikel dat Forbo Flooring gaat gebruiken in verschillende online en printuitingen.

Een hele fijne klus en het zorgt ervoor dat ik na mijn vertrek bij Mobilia als gevolg van de overname door een andere uitgever, toch in de vloerensector actief kan blijven.

Makelaarsteksten in Deurningen

De tweede opdracht waar ik deze maand de focus op wil leggen, was een stuk dichter bij huis. Voor landelijkwonen.nl mocht ik de verkooptekst voor Funda schrijven van een bijzonder stukje Twente.

Ik schreef er op LinkedIn meer over:Dizain

Tenslotte een nieuwe samenwerking, met het creatieve bureau Dizain uit Groningen. Als het goed is ga ik voor dit bedrijf in de toekomst meer schrijven, maar op het moment dat u dit leest ben ik druk bezig met het schrijven van nieuwe web- en folderteksten voor een zorgorganisatie in Friesland. Hier worden vijf bestaande zorgbedrijven samengevoegd tot één. Dat betekent dat veel bestaande teksten een opfrisbeurt krijgen in een nieuwe huis- en schrijfstijl. Erg interessant en een opdracht die ook in juni nog voort zal duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.