Menu

Webteksten en andere copy Hogenet Didam

Tekst voor corporate website, brieven en nieuwsberichten voor vloeronderhoudbedrijf.

hogenet homepageVoor een verhaal in vakblad Mobilia ging ik langs bij het vloeronderhoudbedrijf Hogenet uit Didam. Eigenaar Mike Hogenkamp bleek niet alleen een prima verteller, maar ook een ondernemer die de waarde van een nieuwe website inziet. De klik was er en Mike vroeg mij of ik hem wilde helpen met het maken van een nieuwe site.

Voor het bouwen van de website benaderde ik bureau Creative Bastards uit Enschede. Zij ontwierpen aan de hand van mijn webteksten een mooie website, waarbij en passant werd de huisstijl van Hogenet ook flink gemoderniseerd.

Het resultaat? Een prachtige nieuwe site

√Čn een nieuwe, vaste opdrachtgever. Want voor Hogenet mag ik sindsdien ook de nieuwsrubriek bijhouden en het bedrijf schakelt me in voor verschillende andere tekstklussen, zoals het schrijven van brieven.

Overzicht van andere opdrachten over (woning)inrichting.
Opdrachtgevers waar ik brieven voor schreef.

Reactie Hogenet op mijn werk

Hogenet

Voor het maken van alle teksten voor onze website zijn we terecht gekomen bij Johan Koning. Deze heeft zich geheel ingelezen in ons bedrijf met een zeer overzichtelijke offerte met behorende prijsmodule.
Na de gunning is Johan aan de slag gegaan en heeft per module alles helder en zeer goed verwoord. Tevens was er een snelle en duidelijke communicatie. Uiteindelijk heeft het geresulteerd in zeer goed vakwerk met duidelijke teksten. Omdat dit ons zeer goed bevallen is hebben we Johan de opdracht gegeven om voor nu en in de toekomst , al onze nieuws items te laten verzorgen.

Mike Hogenkamp, directeur Hogenet Review op Trustpilot