Menu

En daarom ben ik chronisch Gronings

1 april, 2014

Chronisch Gronings, staat er mijn Twitter-bio (volgt allen!). Ja, ik kom uit die provincie, ja, ik spreek vrij vloeiend Gronings (sterker: ik denk zelfs in het algemeen in het Gronings) en ja, ik ben er trots op. Dus zal ik het Groningse gen toch wel hebben, dat onlangs werd ontdekt.

Volgens de onderzoekers bestaat het gen GUNN1 uit ‘een bijzondere combinatie van ‘hard werken’, ‘zelfstandigheid’, ‘directheid’, ‘trots’, ‘besluitvaardigheid’ en ‘ondernemingsgeest’. Nou, dat slaat precies op mijn persoontje.

Twitterbio

Of zou het allemaal met de dag van vandaag te maken hebben? De tijd zal het leren.

3 reacties op “En daarom ben ik chronisch Gronings”

  1. Els Koning schreef:

    Els Koning liked this on Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *