Menu

Copywriter advertentieteksten

Schrijven en herschrijven

Advertentieteksten Johan KoningVoor verschillende opdrachtgevers schrijf en herschrijf ik advertentieteksten. Dat betekent puzzelen met woorden, vaak op de vierkante centimeter. Heerlijk om te doen!

Geregeld schrijf ik voor mijn klanten teksten voor advertenties. En het komt ook vaak voor dat opdrachtgevers bij mij aankloppen voor een final check van advertentiemateriaal. Ik controleer dan in mijn functie als eindredact(z)eur de copy op taalfouten en leesbaarheid.

Schrijven en fijnslijpen van advertentiecopy

  • Advertentietekst Verzinkerei Heek
  • Personeelsadvertentie Duo Totaal Project
  • Advertentie bouwbedrijf Wilmink-Oosterveld
  • Aankondigingsadvertentie opening Azora Den Es
  • Advertentietekst ProLeiT

Makelaarsteksten.nl

Daarnaast schrijf ik voor makelaars advertentieteksten, die ze onder meer op Funda.nl plaatsen. Dit doe ik onder de noemer Makelaarsteksten.nl.

Reacties van klanten op advertentieteksten

Trustpilot

Johan Koning reageert snel op berichten. Voor ons heeft hij een goede tekst geschreven die we zullen gebruiken voor de verkoop van ons huis.
Ik raad iedereen aan hem in te schakelen voor het schrijven van een tekst.

Sandra Brouwer (klant Makelaarsteksten.nl, advertentie Funda) Trustpilot

In het laatste kwartaal van 2009 had ik met grote spoed een tekstschrijver nodig voor een personeelsadvertentie van ons voor het dagblad De Pers.
Ons vaste contact was niet beschikbaar dus eens kijken of ik een nieuw contact kon leggen via Twitter, één Tweet binnen mijn 2200 volgers was voldoende voor 5 reacties binnen een paar minuten. Johan was één van de eerste, ik belde hem en na een korte uitleg ging hij aan de slag. Zeer snel had ik een prima advertentie. Johan nogmaals dank, volgende keer kom ik zeker bij je terug.

Wim Wijting
Trustpilot

Bijzonder prettige samenwerking. Weet goed hoe hij een commerciële / wervende tekst voor onze woningen weet op te zetten. Johan werkt vlot, accuraat en komt zijn afspraken na. De prijs kwaliteit verhouding is sterk.

Lukas van Erp (makelaar, klant Makelaarsteksten.nl) Trutpilot