Menu

Daar word je toch blij van!

6 juli, 2011

Wij Koningen zijn toetjesmensen. Daar kunnen wij ook niets aan doen, het zit gewoon in onze genen. Of het nu om vla, yoghurt of kwark gaat: het gaat er allemaal in. Maar één soort is hier veruit favoriet: toetjes op de kop.

En wat zijn dat dan wel? Nou: de Mona-puddinkjes. Inderdaad, die waar je volgens die irritante reclames blij van wordt.

Zaterdag werden we écht blij. Want wat bleek? Mona had onze wijk uitgekozen om gratis Toetjes van de Maand uit te delen. Eerst kwam ik ze toevallig tegen, toen ik samen met Pim in de auto terugkwam van de stort. Omdraaien en het raam opendraaien: “Ik heb hier de grootste fan van jullie toetje in de auto zitten!” Het resultaat: Pim werd blij gemaakt met een gratis toetje.

Even later ging ik met Femke fietsen. Geheel toevallig liep ik ze weer tegen het lijf, de Mona-meisjes en -jongens. En of Femke blij was met haar cadeautje?

 width=

3 reacties op “Daar word je toch blij van!”

  1. ton schreef:

    Het zit in de koninklijke genen, begrijp ik. Hoe zit het qua toetgevoeligheid bij Au3, die – naar ik veronderstel – geen koning(in) van geboorte is.

    • audreykoning schreef:

      ‘@Ton: Klopt helemaal. Ik vind toetjes best lekker. Ben niet voor niets een bourgondiër ;-), maar ik kan ook heel goed zonder :-)!!! Alhoewel ik een chocomousse bijna nooit afsla…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *