Menu

Tekstschrijver nieuwe website Infano Kinderpsychologie

Schrijven en adviseren van zorgorganisatie

Logo InfanoDe website van Infano Kinderpsychologie uit Diepenheim vroeg in 2016 om een grondige opknapbeurt. Niet alleen het design en de fotografie waren al jaren niet meer aangepast, ook de teksten beantwoordden niet meer aan de eisen van nu. Zorgbedrijven zijn tegenwoordig Echte Ondernemers. Belangrijke eis: een website met duidelijke teksten voor de klant, de zorgvrager.

In nauw overleg met de eigenaar van Christel Rolefes keek ik niet alleen naar de teksten, maar ook naar de (menu)structuur van de website. We besloten een flink aantal pagina’s te schrappen en de rest te herschrijven en herstructureren.

Aanspreekvorm bepalen: ‘je’

Om mijn eigen site hanteer ik (doelbewust) ‘u’ als aanspreekvorm. Op de site van Infano kozen we even doelbewust voor ‘je’. De psychologiepraktijk richt zich immers op ouders van kinderen – en die zijn zelf vaak ook jong.
De webteksten herschreef ik dus consequent in de jij-vorm.

Taken voor Infano kinderpsychologie

  • Analyseren webstructuur oude website
  • Analyseren webteksten oude website
  • Nieuwe menustructuur bepalen
  • Nieuwe webteksten schrijven
  • Bestaande webteksten herschrijven
  • Teksten op de nieuwe site plaatsen (cms Joomla)

Het resultaat is een heldere website, waarbij de nieuwe teksten goed tot hun recht komen. Complimenten dat Christel Rolefes het lef had om hiervoor een professional voor in te schakelen.

Website Infano

Reactie Infano

infanotrans2

Bedankt voor je inzet en samenwerking Johan en ik wens je veel succes in de toekomst.

Christel Rolefes, praktijkeigenaar Infano Kinderpsychologie