Menu

Redacteur Hulphond Magazine

Vrijwillige bijdragen aan goed doel: interviews en schrijven columns

Voorkant Hulphond MagazineVoor Stichting Hulphond schreef ik (interview-)verhalen op vrijwillige basis. Ook werkte ik jarenlang als ghostwriter van columns die in het Hulphond Magazine verschenen.

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Wij hebben ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. Onze stichting is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet.

Onze hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Zij zijn in staat de hulphond tot wel zeventig verschillende vaardigheden aan te leren. Door middel van het Hulphond Expertisecentrum onderscheiden wij ons met de beste hulphonden en aantoonbaar bewezen trainingen en methodieken. Hulphond Nederland heeft voor iedereen de juiste hulphond!
Over Hulphond

Lees hier een verhaal voor Hulphond Magazine van mijn hand

Reactie van Hulphond

hulphond logo

Johan is al enige tijd als freelancer verbonden aan onze stichting, Hulphond Nederland en verleent zijn vrijwillige bijdrage aan het schrijven van artikelen voor het Hulphond Magazine. Met zijn persoonlijke en unieke schrijfstijl weet hij de verhalen van onze cliƫnten, hulphonden en projecten altijd op de juiste toon en heel betrokken onder woorden te brengen.
Het Hulphond Magazine is voor onze stichting een belangrijk communicatiemiddel en wij zijn hem zeer dankbaar voor zijn bijdrage.

Patricia Reijkers - PR Hulphond Trustpilot