Menu

Blogs voor Toyota Material Handling

Ghostwriter en copywriter voor blog Lean Logistics.

Logo Toyota Material HandlingOm het bloggen op te starten, riep Toyota Material Handling (het bedrijfsonderdeel dat interne transportmiddelen zoals heftrucks en reachtrucks maakt) de hulp in van bureau Webs uit Eindhoven. Dat bureau op haar beurt nam weer contact met mij op als tekstschrijver voor de logistiek om Toyota te helpen die blogs te schrijven. Zo werd ik dus voor een paar maanden ghostwriter voor de productspecialisten van Toyota.

blog toyota Ik schreef, aan de hand van telefonische interviews, diverse blogs over met name de veiligheid in de interne logistiek. Dat is een speerpunt van Toyota, dat ze graag wilden benadrukken op deze speciale website.

Het resultaat? Een blog dat staat!

Inmiddels is het Toyota-blog uitgegroeid tot een website waar veel informatie staat over interne logistiek, veiligheid en de wereld van de heftruckchauffeur.

Voor mij is dit bedrijf uiteraard een fijne referentie, al is het alleen al omdat ik Toyota-rijder ben. Weliswaar rijd ik geen heftruck, maar ik rijd al wel jarenlang in een auto van het Japanse merk.