Menu

#DKblog

Reisblog voor reisorganisatie DFB (Dansk.nl)

Een hele bijzondere opdracht, waar ik met volle teugen van heb genoten. En ik niet alleen. Want dit keer profiteerde mijn gezin ook mee van het heerlijke werk dat ik heb.

Namens Dansk Feriehus Bookingburo (destijds een reisbureau, gespecialiseerd in vakanties naar Denemarken) mocht ik twee weken lang op vakantie naar dit prachtige land.

Reisblogger: vakantie én werk: ideale combinatie

Over deze vakantie hield ik een weblog bij. Zo vertelde ik over onze overnachting in een typisch Deense kro in het prachtige Møgeltønder en over ons verblijf in twee vakantieparken – het huidige Skallerup Seaside Resort in het ruige noordoosten van Jutland en Dayz Søhøjlandet in de bosrijke omgeving van Silkeborg. Uiteraard bezochten we ook Legoland, waar de kinderen genoten van de attracties – en ik vooral van de jaloersmakende bouwwerken.

De reis is ons zo goed bevallen, dat we nadien vaker naar Denemarken op vakantie gingen. In onze ogen een ideaal land voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Mijn taken bij deze opdracht:

  • Vrijwel dagelijks een weblog schrijven over onze belevenissen
  • Op social media (bijvoorbeeld Twitter, met de speciale hashtag #DKblog) lezers op de hoogte houden van ons vakantievertier
  • Fotografie
  • Filmpjes maken en monteren (bijvoorbeeld over ons bezoek aan Legoland)
  • Heel erg genieten van dit prachtige land.

Lekke band in Denemarken

Zelfs in een pechgeval zit een verhaal

Tijdens onze vakantiereis in Denemarken kregen we een lekke band. Dan is het wel fijn dat de Dansk Autohjælp (de Deense wegenwacht) snel ter plaatse is.

Voor mij een mooie gelegenheid om ook daar een bijdrage aan te wijden op het weblog, om het verhaal nóg persoonlijker te maken.

Helaas is dat stuk tekst niet meer terug te vinden, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Blog Denemarken in beeld

Het DK Blog

Het #DKblog zag er kleurrijk uit.