Een freelance tekstschrijver inschakelen?
Waarom zou u dat doen?

Schrijven leerden we allemaal – op een enkeling na, misschien – op school. Woorden componeren door letters achter elkaar te zetten, daar is geen kunst aan. Toch? Akkoord. Maar échte teksten schrijven (teksten die mensen aanspreken, teksten die beklijven, teksten die een verhaal vertellen): dat is andere koek. Komt dat goed uit! Ik lust graag koek bij de koffie.

Herkent u dit?

U investeerde fors in het uiterlijk van uw website, maar de teksten schreef u zelf.
Veel goedkoper!

Het design van uw site moet tiptop in orde zijn, het oog wil immers ook wat. Maar die webdesigner kostte u wel duizenden euro. En toen had u alleen nog maar een site met prachtig beeld, maar zonder tekst.
Dus ging u om geld uit te sparen zelf aan de slag. Alleen: de teksten die u voor uw site schreef zijn onsamenhangend, niet doeltreffend en eigenlijk zit er hier en daar ook wel een d/t-foutje in.

De brieven die u schrijft:

het kost zoveel moeite om ze te schrijven. U weet precies wat u wilt zeggen, maar om dat op te schrijven is behoorlijk lastig. Het kost u bloed, zweet en tranen en eigenlijk is het resultaat na al dat werk nog steeds niet wat u wilt…

U bent uitgenodigd om een column aan te leveren voor een vakblad.
Eervol!

Maar hoe schrijft u een stuk dat precies dat zegt wat u wilt vertellen?

U heeft een tekst nodig!

En wel nu. Maar wie gaat dat schrijven in uw organisatie? Iedereen is immers druk met zijn eigen werk.

U heeft een tekstschrijver nodig!

Zoek niet verder naar uw tekstschrijver, u heeft ‘m gevonden.

Bel me meteen: 06-52 162 960

Waarom kiezen voor een tekstschrijver op freelance-basis?

Veel bedrijven willen graag ‘met hun teksten aan de slag’. Contentmarketing en storytelling: toverwoorden zijn het tegenwoordig. En terecht, want als u een goed, uniek en eerlijk verhaal over uw product of dienst vertelt, zal uw potentiële klant u niet alleen beter onthouden. Nee, zeer waarschijnlijk gunt u u ook eerder een opdracht.

Heel veel bedrijven vinden het moeilijk om het verhaal achter hun product of dienst goed te vertellen. Of de tijd om het te vertellen ontbreekt ze simpelweg. Herkenbaar? Maar om nu een fulltime tekstschrijver in dienst te nemen? Daarvoor is er te weinig werk.

De oplossing? Schakel een freelance tekstschrijver in

Freelance tekstschrijver Johan Koning bespreekt de teksten die hij heeft geschreven met de directie van ICTeam.Een freelancer schakelt u in op het moment dat het u uitkomt. Als het weer tijd is voor de nieuwsbrief van uw bedrijf, bijvoorbeeld. Of als u een mailing wilt versturen naar uw klanten, of een blog wilt ‘schrijven’ voor op uw website (ghostwriting).

Misschien zat u zelf al achter het toetsenbord, maar bent u er niet zeker van of uw woorden duidelijk genoeg overkomen.
Gooi de tekst op het moment dat het u uitkomt over de schutting bij Kantoor LetterLuck en u krijgt ‘m gegarandeerd beter terug.

Waarom kiezen voor Johan Koning als uw freelance tekstschrijver?

 • Omdat ik de hbo-opleiding Nederlands/Publiciteit & Presentatie voltooide?
 • Nee! Sorry, beste docenten, maar ik leerde meer tijdens mijn stage bij de krant.
  En vergeet ook niet dat ik sinds 1 januari 2002 zelfstandig werk als freelance tekstschrijver, redacteur en journalist. En ik leef nog steeds, en mijn bedrijf ook. Wie met mij samenwerkt, krijgt niet alleen meer dan 15 jaar schrijfervaring, maar ook 100% inzet. Want een freelancer kán nooit verzaken. Ik vecht voor iedere klus!

 • Omdat ik overal ‘ja’ op zeg?
 • Nee! Sorry, maar ik kan (en doe) niet alles.
  Goede sinterklaasgedichten schrijf ik bijvoorbeeld niet. Liedjes zijn ook niet mijn ding, net als het schrijven van speeches. En sommige bedrijfstakken zijn ook niet aan mij besteed. De voorwaarden van een bank of een verzekeringsmaatschappij, daar hebben we vast andere specialisten voor. Maar een goed zakelijk blog, een fijn leesbaar interviewartikel in een bedrijfsmagazine (en dat mag dan ook de bank- of verzekeringssector zijn) of goed-lopende webteksten: ik (her)schrijf ze graag voor u.

 • Omdat u mij aardig vindt?
 • Nee! Sorry. Natuurlijk wil ik dat u mij aardig vindt, maar ik heb veel liever dat u mijn werk beoordeelt op mijn … werk.
  Als ik voor u aan de slag ga, dan zal ik me met uw teksten gaan bemoeien. Tot vervelens toe, misschien. Maar wel eerlijk. Want ik wil graag dat als we met een opdracht klaar zijn, u zo tevreden bent dat we langer gaan samenwerken. Of dat u mij aanbeveelt aan uw collega’s. Bovendien heb ik als stelregel dat iedere voltooide klus een referentie voor mijn werk zou moeten zijn. Ik moet me er dus niet voor hoeven schamen.

>> Overzicht van diensten: kijk wat ik voor u kan betekenen

Meteen een offerte aanvragen?

Vul hieronder uw gegevens in en ik neem contact met u op.

Vul uw naam in

Vul uw e-mailadres in

Waar wilt u Tekstbureau LetterLuck over ‘spreken’?
Uiteraard houd ik rekening met uw privacy. U kunt zich ook altijd weer heel gemakkelijk uitschrijven.