Tekstschrijver met de goede woorden voor de logistiek

Prachtige klus voor CTT Twente: alle copy schrijven voor de corporate brochure.

Prachtige klus voor CTT Twente: alle copy schrijven voor de corporate brochure.

Als er één sector dynamisch is, is het de logistieke wel. Om vanuit Hengelo in de rest van Nederland te komen, rijd ik regelmatig de A1 op. Vrachtwagens uit vrijwel iedere windstreek van Europa passeer ik dan. Sowieso mag ik in Hengelo (en Twente) niet mopperen: we hebben hier talloze logistieke bedrijven, van wegvervoer per truck tot vervoer per trein en schip.

Hengelo beschikt zelfs over de grootste binnenhaven van Nederland en is daarmee een zeer belangrijke schakel in de route van Rotterdam naar Duitsland (en verder Europa in). Ik ben er dan ook maar wat trots op dat ik CTT Intermodaal Transport tot mijn recente klanten mag rekenen.

Redacteur vakblad Logistiek Totaal

Maar al veel eerder maakte ik kennis met de wereld van de logistiek. Als redacteur van vakblad Logistiek Totaal keek ik binnen bij bedrijven als Coolblue, om te praten over het nieuwe distributiecentrum dat het ging openen – en daar uiteraard een mooi verhaal over te schrijven.

Daarnaast schrijf ik namens Kijk op Oost-Nederland (en zusterblad Kijk op het Noorden) regelmatig bedrijfsreportages met logistieke onderwerpen. Logisch gevolg van mijn bezoeken aan die bedrijven is weer, dat zij mij vragen om te helpen met hun teksten.

Volle kracht vooruit met goede copy

Iedere tekst is uw verhaal.

Er zijn veel bedrijven in de logistieke sector die ‘nog niet veel’ doen met communiceren. Terwijl het júist een sector is waar veel (over) te vertellen is. Door goed uit te leggen waarom iets gebeurt, of hoe, kan uw bedrijf zich onderscheiden van de vele concurrenten. Alleen over duurzaamheid zijn al talloze verhalen te vertellen. Een tekstschrijver met een vaardige pen kan u daar bij helpen.

Wie mij vraagt om een tekst te schrijven of te herschrijven, weet dat er vaart in de communicatie komt.

Johan is een betrouwbare, integere schrijver die het journalistieke vak goed verstaat. Het is een echte allrounder, slim en zelfredzaam, die je overal voor kunt inzetten. Heeft ook ruime kennis van de (interne) logistiek. Johan werkt accuraat, denkt goed en graag mee en toont initiatief door zelf met tips en ideeën te komen. Schrijfstijl: helder, to the point, lekker leesbaar, weet altijd de juiste toon te vinden. Daarbij is Johan een vlotte en vrolijke persoonlijkheid, prettig om mee te werken.
Lisette Biesenbeek – Logistiek Totaal

Gaan we samen aan de slag?

Neem contact met me op

Volledige producties: ook fotografie

Voor vakbladen lever in vaak ook foto’s aan. Zo ontstaat een complete productie. Handig en kostenbesparend.

foto heftruck logistiek Johan Koning

Foto voor vakblad Logistiek Totaal voor een reportage over heftruckchauffeurs.

(Let wel: ik ben geen professioneel fotograaf. Voor échte fotoshoots raad ik mijn klanten altijd aan om een professional in te schakelen. Ik heb een flink netwerk met betrouwbare en goede fotografen.)

Voorbeelden van projecten met als thema logistiek en/of vervoer waar ik aan meewerkte (#graaggeschreven)

AllemaalLogistiek

Bewaren

Meteen een offerte aanvragen?

Vul hieronder uw gegevens in en ik neem contact met u op.

Vul uw naam in

Vul uw e-mailadres in

Waar wilt u Tekstbureau LetterLuck over ‘spreken’?
Uiteraard houd ik rekening met uw privacy. U kunt zich ook altijd weer heel gemakkelijk uitschrijven.