Tekstschrijver met gevoel voor de bouwsector

Tekstschrijver voor de bouw - Johan Koning

(#selfie) Voor opdrachtgever Fundeon op het bouwterrein van dierentuin Wildlands in Emmen.
Uiteraard mét bouwhelm.

Met een kruiwagen stenen sjouwen, planken aangeven aan de echte vakmensen of spijkers sorteren. Dat kan ik wel. Verder ben ik net zo onhandig als tien mensen die het niet zijn. Dus is het zaak om me zeker geen stenen te laten metselen of planken te laten spijkeren. Laat het echte werk nu maar aan de vakmensen over. Zoals zíj het schrijven over hun werk weer het best kunnen overlaten aan mij. Want ik ben tekstschrijver voor de bouw.

Door de jaren heen verzamelde ik een groot aantal opdrachtgevers uit de bouwsector, of daaraan verwante bedrijven. Van bouwbedrijven zoals Van Wijnen en Janssen De Jong Bouw, tot opleidingsinstituten als Fundeon en toeleveranciers als ARDEX GmbH. En niet te vergeten diverse vakbladen over de bouwwereld: Bouwen in het Oosten, Bouwen in het Noorden, Bouwen in Noord- & Oost-Nederland en Bouwen in de Gezondheidszorg (waarin ook mijn andere favoriete onderwerp de zorg naar voren komt).

Tekstschrijver voor de bouw. Waarom?

Ten eerste: omdat ik van aanpakken hou. En dat waarderen bouwers. Dagelijks rijden er busjes met bouwmensen vanuit Bouwprovincie Twente richting het westen van Nederland. Dat is niet voor niets: de Twentse manier van werken wordt gewaardeerd. Kantoor LetterLuck staat in Hengelo, midden in Twente.

Ik hou niet alleen van aanpakken op de Twentse bouwvakkersmanier, maar mijn opdrachtgevers krijgen er ook mijn Groningse roots bij: eerlijkheid en nuchterheid. Dat wat goed is, noemen we goed. En dat wat niet goed (of zelfs slecht) is, verbeteren we. Tot de laatste punt.

Gaan we ook bouwen aan uw verhalen?

Iedere tekst is uw verhaal.

Of het nu om een verkoopbrief gaat of om een blogartikel of een webtekst: uiteindelijk zijn het allemaal onderdelen van uw verhaal. Ik schrijf dat verhaal graag, of zorg dat de tekst die u al schreef beter wordt door die te herschrijven.

Gaan we samen aan de slag?

Neem contact met me op

Bij de bouw hoort ook het interieur

Een gebouw is niet af zonder dat het ingericht is. Of het nu om een woonhuis gaat, of een kantoorpand.

Voor verschillende opdrachtgevers schrijf ik met plezier over woning- en projectinrichting. Van vakblad Mobilia – voor interieurspecialisten zoals woninginrichters en binnenhuisarchitecten – tot de brochure voor de Vakbeurs Parket & Woninginrichter.

Daarnaast (her)schrijf ik brochure- en webteksten voor bedrijven in de interieursector.

Voorbeelden van projecten uit de bouwwereld waar ik aan meewerkte (#graaggeschreven)

AllemaalBouwen

Meteen een offerte aanvragen?

Vul hieronder uw gegevens in en ik neem contact met u op.

Vul uw naam in

Vul uw e-mailadres in

Waar wilt u Tekstbureau LetterLuck over ‘spreken’?
Uiteraard houd ik rekening met uw privacy. U kunt zich ook altijd weer heel gemakkelijk uitschrijven.