Frisse webteksten voor nieuwe website Infano Kinderpsychologie

De website van Infano Kinderpsychologie uit Diepenheim vroeg om een grondige opknapbeurt. Niet alleen het design en de fotografie waren al jaren niet meer aangepast, ook de teksten beantwoordden niet meer aan de eisen van nu. Zorgbedrijven zijn tegenwoordig Echte Ondernemers. Belangrijke eis: een website met duidelijke teksten voor de klant, de zorgvrager.

In nauw overleg met de eigenaar van Christel Rolefes keek ik niet alleen naar de teksten, maar ook naar de (menu)structuur van de website. We besloten een flink aantal pagina’s te schrappen en de rest te herschrijven en herstructureren.

Aanspreekvorm bepalen: ‘je’

Om mijn eigen site hanteer ik (doelbewust) ‘u’ als aanspreekvorm. Op de site van Infano kozen we even doelbewust voor ‘je’. De psychologiepraktijk richt zich immers op ouders van kinderen – en die zijn zelf vaak ook jong.
De webteksten herschreef ik dus consequent in de jij-vorm.

Taken van Johan Koning voor Infano kinderpsychologie

  • Analyseren webstructuur oude website
  • Analyseren webteksten oude website
  • Nieuwe menustructuur bepalen
  • Nieuwe webteksten schrijven
  • Bestaande webteksten herschrijven
  • Teksten op de nieuwe site plaatsen (cms Joomla)
website Infano kinderpsychologie teksten Johan Koning

Johan Koning schreef de teksten voor de nieuwe website van Infano Kinderpsychologie uit Diepenheim

Het resultaat is een heldere website, waarbij de nieuwe teksten goed tot hun recht komen. Complimenten dat Christel Rolefes het lef had om hiervoor een professional voor in te schakelen.