Commerciële teksten, Fotografie, Overig, Weblog
Terug naar portfolio-overzicht

Weblog Denemarken: reisverslag in woord en beeld voor DFB

bandlek

Zelfs in een pechgeval zit een verhaal. Tijdens onze vakantiereis in Denemarken kregen we een lekke band. Dan is het wel fijn dat de Dansk Autohjælp (de Deense wegenwacht) snel ter plaatse is.

Projectbeschrijving: reisblog DFB/Danks.nl

dk

Een hele bijzondere opdracht, waar ik met volle teugen van heb genoten. En ik niet alleen. Want dit keer profiteerde mijn gezin ook mee van het heerlijke werk dat ik heb.

Namens Dansk Feriehus Bookingburo (een reisbureau, gespecialiseerd in vakanties naar Denemarken) mocht ik twee weken lang op vakantie naar dit prachtige land.

Reisblogger: vakantie én werk: ideale combinatie

Over deze vakantie hield ik een weblog bij. Zo vertelde ik over onze overnachting in een typisch Deense kro in het prachtige Møgeltønder en over ons verblijf in twee vakantieparken – het huidige Skallerup Seaside Resort in het ruige noordoosten van Jutland en Dayz Søhøjlandet in de bosrijke omgeving van Silkeborg. Uiteraard bezochten we ook Legoland, waar de kinderen genoten van de attracties – en ik vooral van de jaloersmakende bouwwerken.

De reis is ons zo goed bevallen, dat we nadien vaker naar Denemarken op vakantie gingen. In onze ogen een ideaal land voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Wat deed Johan Koning bij deze klus?

  • Vrijwel dagelijks een weblog schrijven over onze belevenissen
  • Op social media (bijvoorbeeld Twitter, met de speciale hashtag #DKblog) lezers op de hoogte houden van ons vakantievertier
  • Fotografie
  • Filmpjes maken en monteren (bijvoorbeeld over ons bezoek aan Legoland)
  • Heel erg genieten van dit prachtige land

 

Blog Denemarken in beeld

DKblog: blog over vakantie naar Denemarken, geschreven door freelance tekstschrijver Johan Koning